مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام موتور125، مدل1387 فقط کارت موتور و پلاک ملی هستش با قولنامه و استعلام میفروشه، مشکل تردد دارد؟ میتونم بخرم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید تمام اسناد مالکیت خودرو موجود باشد برگ سبز ، برگ کمپانی ، مبایعه نامه خرید یا وکالت بلاعزل از مالک اصلی که سند و پلاک به نام ایشان است و ... باید موجود باشد
در غیر این صورت نخرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام اسناد مالکیت خودرو موجود باشد برگ سبز ، برگ کمپانی ، مبایعه نامه خرید یا وکالت بلاعزل از مالک اصلی که سند و پلاک به نام ایشان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مالکیت خودرو موجود باشد برگ سبز ، برگ کمپانی ، مبایعه نامه خرید یا وکالت بلاعزل از مالک اصلی که سند و پلاک به نام ایشان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
صلاح در عدم خرید می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمام اسناد مالکیت خودرو موجود باشد برگ سبز، برگ کمپانی، مبایعه نامه خرید یا وکالت بلاعزل از مالک اصلی که سند و پلاک به نام ایشان است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد مالکیت خودرو موجود باشد برگ سبز ، برگ کمپانی ، مبایعه نامه خرید یا وکالت بلاعزل از مالک اصلی که سند و پلاک به نام ایشان است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. تمامی مدارک دکر شده توسط دوستان ک مثبت مالکیت موتور است موجود و قابل رویت باشد. همچنین قبل از خرید با استعلام از پلیس راهور از موانع ان اگاه شوید.