مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت، ضرب و جرح ، آزار و اذیت، تهدید

سلام، بنده با هیچ مدرکی مبلغ 100 میلیون تومن را در سال 97 به یک شخصی که مورد اعتماد بود دادم، به قدری به من نفوذ کرد که وکالت فروش خانه ام را به او دادم. تا سرمایگذاری کنیم. حال بعد از گذشت اینهمه سال زیر همه قرارمان زده و هروز منو تهدید میکنه که نمیدم برو هرکار میخوای بکن. در این مدت من را 3 بار به حد مرگ زده ، وارد خانه ام میشود و مرا تا حد مرگ میزند، گلویم را فشرد تا خفه شوم، در آن حال از من برگه سفید امضا و اثر انگشت گرفت. چاقو زیر گلویم گذاشت. هرچی بهش میگم میگه نه مدرک داری نه شاهد. چیکار کنم بخدا زندگیم نابود شده دارم دیوونه میشم. این مرد کارفرمای من هست و من یک خانم ضعیف. کمکم کنید توروخدا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جزییات موضوع شما باید بررسی کردند تا راهکار قانونی ارائه بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جزییات موضوع شما باید بررسی کردند تا راهکار قانونی ارائه بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جزییات موضوع شما باید بررسی کردند تا راهکار قانونی ارائه بشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جزییات موضوع شما باید بررسی کردند تا راهکار قانونی ارائه بشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جزییات موضوع شما باید بررسی کردند تا راهکار قانونی ارائه بشود