مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام اسم من فاطمه اس
من از بچگی اذیت میشدم به این اسم صدام میکنن چون من چیزی که زیاد باشه دوس ندارم دست خودم که نیست روح و روانم اذار میده نمیگم که اسم بدیه خیلی هم خوبه اما من دوس ندارم چرا اختیار اسم خودمو نباید داشته باشم مگه چه گناهی کردم که اسمم بیشترین نامه و نمیتونم چیزی که میخوام باشه
لطفا لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم چن بار تلاش کردم اما نشد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر ، ابتدا یک از روانشناس گواهی روانپزشکی بگیرید مبنی بر اذیت شدن روحی از داشتن این نام و سپس ابتدا به ثبت احوال درخواست تغییر نام بدهید و اگر موافقت نکردند از نظر ثبت احوال به دادگاه با همان دلیل گواهی روانشناس، اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باتوجه به اینکه اسم فاطمه از اسامی ائمه است ثبت احوال موافقت نکند لذا باید دلیلی برای اثبات اذیت روحی داشته باشید واز طریق دادگاه اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به ثبت احوال درخواست تغییر نام بدهید و اگر موافقت نکردنداز طریق دادگاه با همان دلیل گواهی روانشناس، تقدیم دادخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر موافقت نشد از طریق دادگاه اقدام کنید