مشاوره حقوقی رایگان - متراژ پارکینگ و حقوق ساکنین جهت تردد

سلام و عرض ادب.
دریک آپارتمان6واحدی که تمامی واحدها طبق صورتمجلس تفکیکی و سند تک برگ ، پارکینگ اختصاصی و مشخص شده دارند متراژ پارکینگ ها به قرار ذیل است:
3تا ازواحدها هرکدام پارکینگ 13.5متری دارند
و3واحد دیگر هم، هرکدام پارکینگ15متری دارند.حال یکی ازساکنین ادعا میکند ایشان 20متر پارکینگ خریداری کرده اند و در سند هم ثبت شده و از این رو 2اتومبیل در محل15متری پارکینگ خود پارک میکند که از طرفی نیز مخل در رفت وآمد ساکنین در مبدا ورودی آسانسور و راه پله هاست.
حال سوال بنده این است که ادعای ایشان درچه صورت میتواند واقعیت داشته باشد در صورتیکه متراژ همه پارکینگ ها در صورتمجلس تفکیکی آمده و برای هیچ واحدی 20متر پارکینگ ثبت نشده.
اگرمتراژ20متر، در قولنامه فروش آمده باشد وجهه قانونی دارد؟
قانون به سندتک برگ استناد میکند یا صورتمجلس تفکیکی؟
مراحل پیگیری جهت شکایت به چه صورت است؟متشکرم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری ممناعت و مزاحمت از حق مطرح کنید شما صورت مجلس تفکیکی و اسناد بقیه مالکین را ضم شکایت خود نمایید تا طرف هم مجبور به ارائه سند خود گردد. سند رسمی نمی تواند مخالف صورت مجلس تفکیکی صادر شده باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سند تک یرگ مالکیت افراد را مشخص میکند میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سند تک برگ مالکیت افراد را مشخص میکند میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سند تک یرگ مالکیت افراد را مشخص میکند میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید