مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

با سلام ، 6 ماه پیش با وکالت بلاعزل ماشین فروختم و 2 ماه مهلت مراجعه به تعویض پلاک ولی خریدار اقدامی برای پلاک نکرده ، رفتم خدمات قضایی برای دادخواست فک پلاک انجام ندادن ، رفتم دفتر رییس دادگاه ، گفتن دیگه دادخواست با موضوع فک پلاک رسیدگی نمیکنن ، فقط باید برم از روی ماشین پلاک هارو دربیارم با مسئولیت خودم ، راه چاره چیه؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اداره راهور مراجعه و پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما باید به اداره راهور مراجعه و پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق راهور پیگیری کنید. اگر آنهم نشد، آنچه خودشان گفته اند انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق راهور پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهور اقدام نمایید