مشاوره حقوقی رایگان - امانت

با سلام و احترام همسر اینجانب بدون اجازه اینجانب تمام اسناد و املاک اینجانب و حتی طلاهای منزل را به نزد پدر خود برده و از خانه خارج کرده است آیا بنده میتوانم شکایت از ایشان بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایشان ترک منزل نموده میتوانید دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را کنید اگر صرفاً اموال را به منزل پدری خود برده می‌توانید دادخواست استرداد این اموال را به طرفیت پدر همسر خود مطرح کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد این امئال را بدهید