مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل خانومم و بردن فرزندان حتی اسناد و پولها رو را برده

سلام شب عیدبنده ضررکردم وبدهکارشدم خانومم بهانه کردکه خرج نمیدی وبدهکارشدی طلبکاراومده درخونه پرینت حساب گرفتم بردم براشون که هربرج میانگین 8میلیون خریدمنزل داشتم ولی گوش نکردونگذاشت بچه هابیان نه خودش اومداسنادماشین وقولنامه وسندمنزل ومقداری پول روهم برده یخچال روهم خالی کردن الان چیکارکنم

پاسخ ها :

ترک منزل زوجه به همراه فرزند ترک منزل بردن اسناد توسط زوجه