مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین سهم الارث

سلام
ببخشین تو روستامون یک خان زمین های زیادی داشت که فوت شدن و الان هفت نفر ورثه دارن
الان من یک زمینی که سهم ایشان 2000 متر هست رو اندازه 1000 متر خریداری کردم طبق این مدارک حساب وراثت و کروکی های نقشه برداری شده و مفاصاحساب جهاد کشاورزی هم داره.سفته هم دو برابر مبلغ ازش گرفتم.دو نفر از روستامون هم به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت زدن.آیا به نظرتون به مشکل میخورم اگه زمین ها بره تو مزایده یا وراث دیگه ادعا کنن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سفته گرفتید درصورتی که مشکلی پیش بیاید میتوانید انها را اجرا بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سفته گرفتید در صورتی که مشکلی پیش بیاید میتوانید انها را اجرا بگذارید.