مشاوره حقوقی رایگان - اخذ اسناد مفقود شده میراث ملکی جدم

بانام خداوند منان
سلام دارم خدمت بزرگواران وهمشهریان عزیزم در کرمانشاه جد بزرگوار مرحوم بنده که ایشان چهار نقطه کرمانشاه اسیاب ............................ و اکنون بنا به اخرین اخبار خراب شده اند و اراضی هرکدام50هکتار است و لی اسناد مفقود شده و بنده قصد دارم ک انها را به نام جدم که روزی 1001 نفر نان و روزی1000نفر در انزمان دفن در زمینهای خود احسان میکردند ،بصورت مکانیزه راه اندازی کنم و بلکه راه ایشان ادامه و کارافرینی و نان رسانی به همشهریان عزیز کرمانشاه کرده وتقاضای کمک و معرفی وکیل ملکی که کمی کار احتمال قوی به شکایت نسبت به چند وارث و مشکلاتی که حضوری به سمع مبارک میرسان تقاضای کمک دارم اگر تماس بگیرید کمال تشکر رودارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بنده در کرمانشاه نیز وکالت می کنم در صورت تمایل به انجام کار تماس بگیرید.