مشاوره حقوقی رایگان - در دسترس نبودن سند متوفی

اسناد مالکیت پدرم در دست مادر و برادرم میباشد و انها برای ارائه به اداره مالیات و اقدام به فروش همراهی نمیکنند چه باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

برای فروش می توانید از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش ملک را نمایید. همچنین می توانید به نسبت سهم خود از اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت سهمیه خود را از ماترک مورث تقاضا نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست استرداد تنظیم نمایید و یا اینکه درخواست المثنی بدهید