مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار دادسرا

باسلام و خسته نباشید خدمت وکیل بزرگ وار بند از دادیار شکایت دارم به جرم این که یک شخصی منزلم را تصرف کرد ومن از او خواستم که منزل را خالی کند او بر سرم پرخاشگری کرد و من شکایت کردم از او که تصرف عدوانی ورود به عنف یا منزل ولی متاسفانه او یک مامور بازنشست نیروی انتظامی بود و نفوز زیادی تو دادسرا داشت قبل از دادگاهی آن آقا هفت نفر از آدمهای بی‌بندوبار را پول داد تا مرا کتک بزنند که من بترسم دنبال شکایت نروم تا شبی داشتم میرفتم داخل خونم سر خیابان آن خانی که تصرف کرده بود یکی دیگر دیدم یک ماشین پراید روشن درب سمت رانند باز ولی کسی تو ماشین نیست رفتم جلوی درب منزلم دیدم دونفر توی منزلم در حال ادرار یانی چیش کردن هستند که گفتم شما در منزل شخصی بند جکار میکنید که سرو کردن به فهحشی چه من. اد زدم مردم داخل منزلم دوزد هست که سرو میکنند و ا کتک زدن و درحال زدن بودن که دوتا دختر از توی کوچه میان تو خونه تا که رسید مرا هول داد من اوفتادم روی فورغون که کاشی و سرامیک توش بود دو پسر . دو دختر مرا کتک می‌زند که چهار نفر از همسایه هایم آمدند آن هارا از منزلم بیرون کردند که فهمیدیم اینها مست مست هستند من سری زنگ زدم به 110دخترا دیدن پلیس میاد آن دو جوان چه با پراید اومد بودن را به فرار میدم در حال هول دادن جوان بود رانند هواسش نبود درب ماشین را بست دست دخترلای درب ماشین ماند و مردم داد زدن دست دست درب را باز کرد و دوبار فرار کرد آن یک دوستش را که سرنشین ماشین بود را جاه گذاشته دو دختر این یک جاه ماند را به سره خیابان برد و فراری داد حال مردم هم هستند و شاهد هستند برگشتند منزل که هشت تا ده دقیق

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید