مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ موتور سیکلت

با سلام
بنده خونه 17 ساله خریدم که 4 واحد تک واحدی هست و من ط4 هستم.
ملک 2 جای پارک خودرو دارد.
طبقه اول در پارکینگ که در صورتجلسه تفکیکی متراژ 42 متر درج شده و برای هر پارکینگ 11 متر در نظر گرفته شده در قسمت خودش پر لوازم خانه کرده و ماشین پارک کرده.
و در محرم ها در پارکینگ هییت میگیرد.
حال من صحبت کردم که با اینکه پارکینگ ندارم حداقل موتور یه گوشه پارک کنم ولی طرف ادعا مالکیت میکند و میگه به شما من لطف میکنم و میزارم یه گوشه بزارید ولی اگر اومدید و پارکینگ جا نبود و ماشین اضافه گذاشتیم نباید انتظار پارک کردن موتور رو داشته باشی و باید بیرون پارک کنید.
حال نظر شما چی هست و قسمت مشاع زیر زمین برای تردد ماشین های پارک شده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر. صاحب پارکینگ تا میزان مساحتی که جهت پارکینگ در سندش ذکرشده مالک است بقیه جز مشاعات وهرگونه تصرف مادی نیاز به رضایت تمامی مالکین هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام همسایه میتواند به شما اجازه پارک ندهد ولی همسایه هم نمیتواند در پارکینگ مراسم بگیرد یا وسائل منزل بگذارد مگر با موافقت همه مالکان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسایه میتواند به شما اجازه پارک ندهد ولی همسایه هم نمیتواند در پارکینگ مراسم بگیرد یا وسائل منزل بگذارد مگر با موافقت همه مالکان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همسایه میتواند به شما اجازه پارک ندهد ولی همسایه هم نمیتواند در پارکینگ مراسم بگیرد یا وسائل منزل بگذارد مگر با موافقت همه مالکان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وهرگونه تصرف مادی نیاز به رضایت تمامی مالکین هست.