مشاوره حقوقی رایگان - آمادگی به تمکین زوج

باسلام
بنده در تاریخ 401/9/14 به دلیل شکایت همسرم برای تمکین در دادگاه حاضر شدم ولی همسرم وکیل داشتند و وکیل ایشان برای قاضی به دروغ دلیل آوردن که پدرشان را به دکتر برده اند و نمی‌توانند حاضر شوند .
در دادگاه صورتجلسه ای قاضی و وکیل ایشان مبنی بر بازگشت ما به زندگی نوشتند و من گفتم که همین الان حاضرم برگردم به زندگی و مامور خواستم . قاضی به من گفتن حکم تمکین میخوری میتونی الان خودت بری سر زندگیت و من امروبرای همسرم اظهارنامه نوشتم که می‌خواهم به سرا غم بیاد و برگردیم .
آیا اظهارنامه من برای بازگشت ب زندگی قبل از صدور رای درست بوده ؟
آیا لازم هست اگر شوهرم
به اظهار نامه جواب نداد من تا قبل از رای دادگاه با دو شاهد به منزل مشترکمان بروم ؟
یا دست نگه دارم تا رای دادگاه بیاد وبعد این کاررو کنم که بتونم با مامور برم و صورتجلسه بشه
کمکم کنید واقعا من گیج شدم باید چکار کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شمارا مطالعه و نیازمند بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ارسال اظهارنامه عاقلانه بوده
در صورتی که همسرتان مراجعه نکردند به همراه دو شاهد به منزل مشترک مراجعه کنید و اگر در منزل نبودند صورتجلسه کلانتری اخذ کنید