مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه خانه

با سلام. حدود 5 ماه است که به دلیل اینکه وسایل را از خانه خارج می کرد قفل در منزل رو عوض کردم حالا خانم شکایت کرده که من را از خانه بیرون انداخته. خواستم ببینم که زندان داره یا نه.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعویض قفل از مصادیق ترک انفاق خواهد بود مجازات آن حبس تعزیری خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهتر است که زوجه را به منزل بیاورید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تعویض قفل از مصادیق ترک انفاق خواهد بود و مجازات آن حبس تعزیری میباشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر اظهارنامه بفرستید ودادخواست تمکین بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله ایشان میتواند شاکی شده و شکایت ترک انفاق مطرح نماید. و با داشتن شاهد مبنی بر تعویش قفل میتواند ادعای خود رو اثباتکند ک مسلما عواقب خوبی برای شما نخواهد داشت. بهتر است مسئله را ب صورت مسالمت امیزحل و فصل کنید. در صورت عدم امکان اظهار نامه بازگست ب منزل برای ایشان بفرستید در در مرحله عدم تمکین به مشکل بر نخورید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت نوعی ممانعت از حق و ترک انفاق است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ترک انفاق است و ممانعت از حق و قابل شکایت و مجازات

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام،ترک انفاق است و ممانعت از حق و قابل شکایت و مجازات