مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

درودوعرض ادب .همسرم حکم ازام به تمکین گرفته البته بیشتربرای فرارازپرداخت نفقه ولی وقتی به منزل مراجعه کردم قفل درعوض شده بکدوایشون دروبروم بازنکردن ..وباکلانتری تماس گرفتم صورت جلسه شده .ایاقاضی میپذیره این روچون هنوزحکم قطعی صادرنشده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از حکم قطعی و صدور اجرائیه می‌بایست اقدام می‌نمودید.
زمانی که حکم قطعی نشده است رأیی وجود ندارد که بتوان آن را به اجرا گذاشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صورتجلسه کلانتری را بعرض مقام قضایی برسانید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام بله طی لایحه ای به دادگاه اعلام کنید که طبق صورت جلسه کلانتری مراجعه کردید ولی قفل عوض شده و شرایط تمکین نبود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با تنظیم یک لایحه مراتب را به دادگاه اعلام نمایید و صورت جلسه کلانتری و سایر مدارک را به لایحه تنظیم شده ضمیمه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تعویض قفل با الزام به تمکین منافات دارد و حتی ی‌توانید به لحاظ کیفری آن را پیگیری کنید
ترک انفاق

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای برای دفاع مناسب است. لایحه دقیقی هم تنظیم و ارسال کنید.

رضوان نیکخواه

سرکار خانم رضوان نیکخواه :

سلام
اگر حکم قطعی نشده با صورت جلسه کلانتری نسبت به رای اعتراض تجدید نظر خواهی کنه واگر هم قطعی شده با همون صورت جلسه به اجرای احکام مراجعه کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمانی که حکم قطعی نشده است رأیی وجود ندارد که بتوان آن را به اجرا گذاشت.