مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام پدربزرگ من خیلی وقت پیش از دنیا رفته و کسی به دنبال انحصار وراثت و ثبت سند ملک ایشان نرفته و زمین های ایشان بصورت جنگل بوده است بنده از تمام ورثه امضا و اثر انگشت گرفته ام که یک قطعه از این زمین را به من داده اند و من براساس این برگه جواز ساخت گرفته ام و بنیاد مسکن هم به من وام داده است الان بعضی از فرزندان و خود ورثه مرا تهدید به شکایت و خراب کردن خانه می کنند آیا این امکان وجود دارد که من محکوم شوم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام
با توجه به توضیح کوتاهی که ارائه کرده اید، بهتر است به طرفیت همه وراث به خواسته اثبات بیع و... طرح دعوی نموده و اگر مدارک و مستندات شما تکمیل و شاهد هم داشته باشید، دعوای شما قابل اثبات است و مشکل خاصی ندارد مگر اینکه مفاد قرارداد شما با وراث حاوی شروطی باشد.

یک وکیل

با سلام
بله با احتمال بالایی دعوای شما پذیرفته خواهد شد ضمنادر ابتدا دادخواست مربوطه را تنظیم نموده و تمامی وراث را خوانده قرار بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به مدارکی ک دارید دعوا قابل اثبات بوده و حق شما ضایع نخواهد شد. ب طرفیت تمامی وراث دادخواست اثبات بیع تنظیمکنید. و قرار دادخود را ضمیمه دادخواست نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه در واگذاری ملک به شما تمام ورثه امضا و اثر انگشت زده اند ، خطر تخریب منتفی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دقیق تر اسناد و مدارک دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه نسبت به یک قطعه از زمین از کلیه وراث امضا اخذ نموده اید و به شما واگذار گردیده است و بر اساس آن مجوز ساخت دریافت داشته‌اید نمی‌توانند اقدامی علیه شما انجام بدهند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اینکه در واگذاری ملک به شما تمام ورثه امضا و اثر انگشت زده اند ، خطر تخریب منتفی است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به امضا واثر انگشت تخریب منتفی است