مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

سلام اگر دو برادر خانه پدری را بسازند آیا حق دارند واحدهای ساخته شده را به نام خود بزنند؟در این صورت آیا به چهار خواهر و زن بابای آنها ارثی تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام نوسازی موجب محرومیت دیگران از حق قانونی شان نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همه وراث ارث میبرند ولی شما میتوانید هزینه های ساخت را به نسبت سهم الارث مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید هزینه ی اعیان را دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون رضایت سایر وراث باشد می توانید دادخواست تقسیم ترکه بر اساس گواهی انحصار وراثت نمایید تا دادگاه سهم الارث هر یک را مشخص کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه ملک را نوسازی کرده اید دلیلی بر این نیست که سایر وراث ارث نبرند بهتر است در این خصوص توافق نمایید و یا هزینه های خود را از سایر وراث مطالبه کنید یا اینکه درخواست کنید به جای هزینه های مذبور واحدی از ملک به شما داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
ولی سایر ورثه از عرصه ارث
خواهند برد و اعیان متعلق به دو برادر است البته اگر ساخت ساختمان با ‌موافقت و اجازه سایر ورثه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون رضایت بقیه وراث یا پدرشان چنین حقی ندارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی هم چنین حقی ندارند تصاویر خواهران و برادران می توانند وکیل بگیرد و سهم ارث خود را مطالبه کنند ساخت ایشان غیرقانونی بوده