مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قولنامه

سلام خسته نباشید پدر من دارای 1 ساختمان تجاری نیمه تمام هست ک که بنده برای طبقه دو شروع به ساخت و ساز کرده‌ام میخواستم راهنمایی کنین چگونه قولنامه دستی رو تنظیم کنم که هیچ یکی از وارثین در ساخت بنده هیچ گونه دخالت و حق وراثت نکنند صفر تا صدشم خودم هزینه کردم .
ممنون میشم بابت راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با پدرتان قرارداد عادی تنظیم کنید و دو نفر شاهد امضاء کنند و همه موارد را در قرارداد قید کنید.
حتما در قرارداد بنویسید که شما با هزینه خودتان ساخت و ساز می کنید.
بهتر است در دفترخانه اسناد رسمی اقرار نامه نیز از پدرتان بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات آن داشته باشید و طرفین حاضر به تنظیم چنین سندی باشند هیچ منع قانونی وجود ندارد و با دو نفر شاهد می توانید آن را تایید نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود
وانگهی
می‌بایست متنی تخصصی تنظیم گردد در تخصص وکیل دادگستری است.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با پدر قرارداد تنظیم نمایید و 2 شاهد مرد ذیل انرا امضا کنند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست مبایعه نامه را با حضور شهود معتبر تنظیم نمایید .
اگر مبایعه نامه را با کد رهگیری در مشاوران املاک قانونی ثبت نمایید بهتر است . شروط لازم را در آن قید نمایید.
در ضمن پیشنهاد می شود با مراجعه به وکیل دادگستری در محل خود با ایشان مشورت و در زمان تنظیم مبایعه نامه حضور داشته باشند تا مفاد قرارداد به صورت شفاف و قانونی که مورد نظر شما است توسط ایشان تنظیم گردد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وکلا باید برای شما چنین چیزی را تنظیم کنند اگر سر خود همچنین کاری کنید قطعا مرتکب اشتباه شده و به ضرر شما تمام خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام شما میتوانید یک قرارداد رسمی با پدر خود منعقد کنید همراه با دونفر شاهد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر، می توانید یک صلحنامه تنظیم کنید در صورت تمایل حاضرم برایتان تنظیم نمایم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است از پنل مشاوره استفاده نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنظیم قرارداد امری تخصصی است و بهتر است برای جلوگیری از مشکلاتی که در آینده احتمال بروز آن وجود دارد از یک وکیل دادگستری برای تنظیم کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد عادی تنظیم کنید و دو نفر شاهد امضاء کنند و همه موارد را در قرارداد قید کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید قرارداد دقیق با تمام جزئیات
توسط وکیل تنظیم گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان در دفتر اسناد رسمی سند آن طبقه را بنام شما بزند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل میباشد.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر شما میتوانید صلح نامه تنظیم نمایید توصیه بنده صلحنامه رسمی است چون اگر بر مبنای بیع باشد ممکن است دچار دردسر شوید زیرا که اساس بیع وجود ثمن است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مبایعه نامه با امضا شهود که وراث احتمالی هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که پدر شما در قید حیات باشد هیچ یک از وراث نمی تواند ادعای داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید قرارداد با امضای شهود که می تواند از وراث باشد ویا صلحنامه با کلیه شرایط مدنظر تنظیم نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اقدام به تنظیم قرارداد با پدر خود نمایید و تمام موارد را در قرارداد ذکر نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اقرارنامه پدرتان در محضر تنظیم شود مبنی بر آنکه طبقه دوم را به شما صلح کرده و شما با هزینه خودتان قصد ساخت و ساز در آن را دارید
سپس صلح نامه یا مبایعه نامه ای که بهتر است دارای کد رهگیری باشد در دفتر املاک ثبت کنید که نشان دهد طبقه دوم آن ملک تجاری به شما منتقل شده است