مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام خدمت،وکلای محترم
بنده،خانومی 38 ساله هستم. در سال 86 ازدواج کردم متاسفانه بعد از 9سال ادامه زندگی با همسرم برام خیلی سخت بود. به دلیل شرایط بدی که برام ایجاد کرده بود، به همین خاطر من تن طلاق توافقی دادم و همه چیز را بخشیدم تا ایشون طلاق بدهد. الان 3سال از طلاقم میگذره و من از بخشیدن حقم، پشیمان شده ام چون ایشان وضع مالی خوبی دارد. آیا من میتونم دوباره از ایشان شکایت کنم و درخواست حق حقوقم را بکنم یا خیر؟
لطفا و خواهش میکنم بنده را کاملا راهنمایی کنید.
چون با توجه به سنم، شرایط ازدواج برام خیلی کم هست. یا بهتر عرض کنم اصلا نیست. بچه هم ندارم. همسر سابقم مخالف بچه دار شدن بود.خواهـشا راهنماییم کنید. من هیچگونه درآمدی ندارم و در منزل پدرم ساکنم. شرایط خوبی ندارم.
ممنون از وقتی که برای راهنمایی میگذارید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " گزارش اصلاحی (سازش نامه) تنظیمی در مرجع قضائی صالح بعنوان گواهی عدم امکان سازش توافقی صادره ، قطعی و غیرقابل اعتراض است .

یک وکیل

خیر متاسفانه این امکان برای شما وجود ندارد

یک وکیل

با سلام اگر از کلیه حق و حقوق خود گذشته باشید متاسفانه چیزی دستگیر شما نخواهد شد.

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

خیر شماحق وحقو ق خویش را قبال "گ