مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام. من 3 روز پیش با موتور تصادف کردم و مقصر ماشین بود و اورژانس منو بیمارستان برد، عکس برداری کردیم هم سیتی هم عادی گفتن کوفتگی شدید شده. عکس هاش تو پروند هست و خودمون هم با گوشی عکس گرفتیم یه عکس. بیمارستان وه یه عکس بعد از 2 روز
حالا ما میخایم به پزشک قانونی مراجعه کنیم
آثاری که از قبل روی زانو بودد مثل زخم و کوفتگی باد کردن کم شده،

سوال اینکه عکس های گوشی و پرونده را قبول دارند یا همون لحظه هرچی بود می‌نويسن؟

و سوال اینکه من که ترک نشین موتور بودم یعنی راننده نبودم بهم تعلق میگیره،؟

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام اگر شخص مقصر بیمه شخص ثالث بوده ،به شما تعلق میگیره که باتوجه به صورتجلسه تتظیمی اورژانس و گزارش اولیه پزشک در پرونده شما ومدارک موردتایید پزشک ،پزشکی قانونی در مورد صدمات وارده به شما اظهارنظر میکند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم زمانی که شخصی بیمه شخص ثالث دارند خوب بیمه به شما تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پزشکی قانونی با توجه به پرونده پزشکی اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه شخص ثالث به شما تعلق میگیره که باتوجه به صورتجلسه تتظیمی اورژانس و گزارش اولیه پزشک در پرونده شما ومدارک موردتایید پزشک تصمیم گیری می‌شود