مشاوره حقوقی رایگان - آیا قانون حکمی در خصوص بیرون کردن فرزند پسر از خانه بعد از فوت پدر توسط مادر و 2خواهر دارد

بعد از فوت پدرم من تنها فرزند پسر خانواده را مادر و 2خواهرم از خانه بیرون کردند وخانه را فروختند و تا امروز که 10سال گزشته هیچ آدرسی از اینها ندارم.با توجه به اینکه پدرم در زمان حیاط خانه را به نام مادرم خریده آیا من حقی از ارث ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منزل در زمان حیات پدرتان به مادرتان واگذار و به نام ایشان سند صادر شده باشد جزء ماترک پدرتان محسوب نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه خانه در زمان زنده بودن پدر به مادر انتقال داده شده جزء ماترک پدر نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه خانه در زمان زنده بودن پدر به مادر انتقال داده شده جزء ماترک پدر نخواهد بود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه خانه در زمان زنده بودن پدر به مادر انتقال داده شده جزء ماترک پدر نخواهد بود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
وقتی منزل بنام مادرت بود ه وفروخته پس ایشان طبق ماده22 قانون ثبت مالک بوده ست و فقط همسرش( پدرتان) اگر جدانشده بوده از مادرتان یک چهارم ارث میبرده ست و شمافقط حق مطالبه سهم الارث پدریتان راازمادرتان دارید و درخصوص اخراج شمااز منزل، هیچ قانونی بشما کمک نمیتواند بکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر بنام مادر شده حقی ندارید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام جزو ماترک محسوب نمیشه وبه شما ارثی تعلق نمی گیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتیکه خانه در زمان زنده بودن پدر به مادر انتقال داده شده جزء ماترک پدر نخواهد بود.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درصورتی که منزل در زمان حیات پدر به مادر منتقل شده باشد جزو ماترک حساب نمیشود واز پدر ارث نمیبرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتیکه خانه در زمان زنده بودن پدر به مادر انتقال داده شده جزء ماترک پدر نخواهد بود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

خیر اگر در زمان زنده بودن پدر به نام مادرتان انتقال داده شده جزء ماترک محسوب نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد