مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام. من متولد 84 هستم پدرم سال 88 فوت شده و مادرم حدود 4 ساله ازدواج مجدد کرده
چند روزی هست ک بخاطر مسائلی منو از خونه انداخته بیرون و فقط یدونه کوله پشتی بهم داده ک داخلش چند دست لباسه همین
میخواستم بدونم میتونه از لحاظ قانونی اینکارو بکنه یا اگه میتونه اینکارو بکنه من میتونم چیزی ازش بگیرم چون الان جای خواب ندارم حدود 10 روزه دارم تو خیابون میخوابم و کار میکنم ک پول غذام در بیاد
چیکار میتونم بکنم الان؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما سریع به تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیر ، حتما پدرت ارثی داشته ، ضمنا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام می توانید مطالبه نفقه کنید.
پرداخت نفقه فرزند در صورت فوت پدر بر عهده‌ی پدربزرگش خواهد بود. حال در درجه‌ی بعدی، اگر پدربزرگ هم زنده نباشد و یا او هم توانایی پرداخت نفقه را به هر دلیلی نداشته باشد، پرداخت نفقه فرزند بعد از فوت پدر، بر عهده‌ی مادر خواهد بود. اگر مادر هم در قید حیات نباشد و یا توانایی لازم را نداشته باشد، پرداخت نفقه، ابتدا بر عهده مادربزرگ پدری، سپس بر عهده‌ی پدربزرگ و مادربزرگ مادری خواهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، میتوانید از طریق دادگاه و پس از گرفتن گواهی حصر وراثت پدرتان ، اموال بجا مانده از پدر را بین وراث تقسیم کنید و سهم خود را بردارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
نفقه شما را اگر تمکن مالی داشته باشد باید پرداخت کند، اگر توان کار دارید و می توانید مستقل زندگی کنید بهتر است کاری برای خود پیدا کنید و به صورت مستقل زندگی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 123 تماس بگیرید اگر از پدر ماترکی باقی مانده است و یا حقوقی داشته اند می توانید مستمری بگیرید و تحت شرایطی می توانید مطالبه نفقه داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خانه ارثی است نمیتواند شما را بیرون کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام می توانید شکایت کیفری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام متاسفانه نمیشه کاری انجام داد مگر اینکه از پدر ارثی به شما رسیده باشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اورژانس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
نفقه شما را اگر تمکن مالی داشته باشد باید پرداخت کند
اگر از پدر ماترکی باقی مانده است میتوانید مطالبه کنید و یا حقوقی داشته اند
میتوانید مستمری بگیرید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،علیه مادر شکایت ترک انفاق طرح نمایید،زیرا نفقه درصورت فقد پدر به عهده مادر است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بابت نفقه و سهم الارث خود میتوانید اقدام کنید