مشاوره حقوقی رایگان - هزینه غیر عادی در خدمات تاکسی اینترنتی

با سلام من اخیرا دو سفر با تاکسی اینترنتی انجام داده ام و مبلغ هر دو سفر در حدود سه برابر حالت عادی (دربستی) حساب شده است. آیا میتوانم بعنوان گرانفروشی از آن شرکت شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
چنان چه شكايتي از كسب و كار هاي مجازي داريد به سايت www.ecunion.ir مراجعه كنيد
شكايت خود را ثبت كنيد و مطمئن باشيد كه پي گيري مي كنند

پرسشگر :

سپاسگزارم از راهنمایی تون

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بلت ولی, چرابه ایشان پرداخت کردید اگرمنظورتان اسنپ است درصورتیکت بیشتر گرفته میتوانید شکایچ کنید