مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تاکسی اینترنتی

با سلام
بنده برای سرویس مدرسه پسرم غروب روز 18 شهریور اقدام نمودم و به دلیل ابهام در نوشتار مبنی بر امکان تغییر ساعت سرویس (بحث شیفت صبح یا بعد از ظهر بودن) نسبت به واریز پیش پرداخت اقدام نمودم .پس از 2 روز طی تماس تلفنی به من گفتن که صرفا برای شیفت صبح امکان رزرو سرویس وجود دارد و اصلا شیفت بعد از ظهر نداریم .بنده هم گفتم اوکی پس لطفا پول من رو عودت بدید .پاسخ دادن که چون مهلت انصراف تا 18 شهریور بوده امکانش نیست و بنده گفتم برای من که غروب 18 شهریور واریز وجه داشتم چطور امکان انصراف بوده و ضمن اینکه قراردادی اصلا بین ما نیست و شما هم مگه کاری کردید که پول یا خسارت بخوایید.سوالم اینه که چطور می تونم شکایت و پولم رو از این جماعت پس بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما به تاکسیرانی مراجعه و شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول توصیه می‌شود که به سازمان تاکسیرانی مراجعه کنید و از آن طریق اقدام به شکایت کنید.
اگر نتیجه‌بخش نبود از طریق مراجع قضایی با ثبت دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش واریزی، این موضوع را پیگیری بفرمائید.