مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام و وقت بخیر. 3 سال است عقد رسمی کرده ام اما هرگز ازدواج نکرده و همخانه نشده ایم. 2 سال است کلا با همسرم به دلیل اختلافاتی که داشتیم هیچ ارتباطی حتی مکالمه تلفنی نداریم. ممنون میشم بفرمایید غیر از طلاق توافقی راهی هست که درخواست طلاق بدهم؟ ضمن اینکه خانم هستم و حق طلاق ندارم. میشه حق و حقوقم در خصوص مهریه و نفقه را هم بفرمایید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به درخواست صدور اجراییه مهریه از طریق دفترخانه انعقاد کننده عقد اقدام نمایید و نیز می تواند دادخواست مطالبه نفقه گذشته نیز درخواست کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید ازطریق اجرای ثبت تقاضای مهریه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید درخواست مهریه خود را داشته باشید و از طریق حربه مالی دادخواست طلاق به علت عسر و حرج دهید تا رسیدگی شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا موضوع و مدارک دقیقا بررسی شود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

از طریق اجرئیه ثبت نسبت به مطالبه مهریه خود اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه خود را از طریق دفترخانه ای که ازدواجتان ثبت شد به اجرا بگذارید و برای مطالبه نفقه هم‌ دادخواست مطالبه نففه جاریه و معوقه بدهید.طلاق در صورت اثبات عسر و حرج برای شما امکانپذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

از طریق اجرئیه ثبت نسبت به مطالبه مهریه خود اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای طلاق توافقی ایشان هم باید موافق باشند اما اگر طلاق یک طرفه می خواهید اقدام کنید راهکارهایی وجود دارد که بهتر ااست تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی کنم

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق اجرای ثبت تقاضای مهریه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به واسطه عسر و حرج تقاضای طلاق بدهید و قبل از نزدیکی نصف مهریه به شما تعلق میگیرد و البته میتوانید نفقه حال و گذشته را هم مطالبه کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

نفقه کامل به شما تعلق میگیرد اما مهریه ، درصورت عدم دخول،نصف تعلق میگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید مهریه در هر حال قابل مطالبه از طریق دفتری که عقد نموده اید می باشدو البته تحت شرایطی نصف می باشد نفقه تا عدم صدور الزام به تمکین و یا با حق حبس تعلق می گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید نسبت به درخواست صدور اجراییه مهریه از طریق دفترخانه انعقاد کننده عقد اقدام نمایید و نیز می تواند دادخواست مطالبه نفقه گذشته نیز درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای طلاق توافقی ایشان هم باید موافق باشند اما اگر طلاق یک طرفه می خواهید اقدام کنید راهکارهایی وجود دارد که بهتر ااست تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی کنم