مشاوره حقوقی رایگان - سی ساله شهرداری به تعهد خود عمل نمیکنه

باسلام ب. هستم از ارومیه این شاید صدمین درخواست من بوده و هرچند ازاین هم هیچ نتیجه ای نخواهم گرفت اما عهد کردم تا زنده ام برای احقاق حق وحقوق شهروندیم اقدام کنم و در این مسیر تمام مسئولان را در روز قیامت در دادگاه عدل الهی مدیون سازم بیش از سی ساله شهرداری وقت ارومیه ده طناب زمین زراعی وباغ سیب مارا در حومه شهر ارومیه با فریب دادن مبنی براینکه زمین را برای اتحادیه نجاران میخواهند واگذار کنند ونصف آن برای فضاهای سبز وپارکینگ درنظر گرفته خواهد شد زمین مارا به قیمت ناچیزی گرفتند ودرقبال آن قرار شد یه محل تجاری با مغازه حدود صدمتر به ما واگذار نمایند اما هنوز که هنوزه الا رغم داستن مدارک وشکایت به مقامات قصایی نتونستیم این حق را بگیریم درضمن شهرداری که نصف زمین را رایگان برداشته بود برای ایجاد پاریینگ وفلان بعد از معامله باما با قیمت خیلی زیاد انرا دوباره فروخت به نجاران ولی ما هنوز سرگردانیم آیا یکی هست که واقعا به درد ما برسه؟یا موند برای قیامت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید بر اساس توافق نامه ای که با شهرداری تنظیم نموده اید الزام شهرداری به ایفای تعهد را از طریق مراجع ذیصلاح قضایی خواستار شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق مراجع ذیصلاح قضایی خواستار شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق مراجع ذیصلاح قضایی خواستار شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید الزام شهرداری به ایفای تعهد را از طریق مراجع ذیصلاح قضایی خواستار شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید الزام به انجام تعهد شهرداری را از مراجع قضایی بخواهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

شما باید الزام به انجام تعهد شهرداری را از مراجع قضایی بخواهید