مشاوره حقوقی رایگان - سلام رابطه پدر و پسر و وظایف پدر

من27سال سن دارم و برای پدرم با ماهی 750هزار تومان کار کشاور ی میکنم و مجرد میباشم و با پدرم اختلاف حرف داریم آیا پدرم میتواند من را از خانه اخراج کند و حتی غذا و امکانات رفاهیی در اختیارم قرار ندهد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، از لحاظ قانونی پدرتان نسبت به تامین مخارج شما وظیفه ای ندارند درصورتیکه از لحاظ اخلاقی و تاسی از سنتهای پسندیده نیکان خود ، در صورت نیاز والدین به مساعدت مالی فرزندان ، عکس آن صادق است . فرزندان ذکور با رسیدن به سن بلوغ و با تمام شدن پانزده سال قمری از حضانت خارج می گردند و صرفا تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصرا در صورتیکه معلول از کارافتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد ، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می گردند .

پرسشگر :

سلام شما منظور سوال من رو اشتباه متوجه شدید من عزض فرمودم ایا من مجردم پدرم میتواند من را از خانه اخراج کند در صورتی که پدرم برای برادران دیگرم خرید و در عروسی کمک کرده ولی الان نوبت به من رسیده ن تنها کمک نمیکند بلکه از خانه اخراج میکند ومن با کمال پروییی روز میروم کار میکنم وشب به خانه بر میگردم
پدرم من برایش کار میکنم از الفاظ رکیک مثل حیوان گاو و... استفاده میکند که بهم بر میخورد ودوس ندارم دیگر برایش کار کنم

یک وکیل

همانطور که هکارم فرمودند پدر شما وظیفه ای در قبال تامین هزینه های شما ندارند و می توانند اخراج شما را از منزل نیز بخواهند و اقدام شما به نفع دیگر برادرانتان لطف ایشان بوده نه وظیفه

یک وکیل

پرسشگر محترم" اگر پاسخ واضح ، بدیهی و روشن ، شفاف و کامل سؤال را ملتفت می شدید ، ضرورتی به تکرار سؤالتان این بار به نحو دیگری نبود ! عامیانه و مبتدیانه مجدداً عرض می کنم ؛ شما بعنوان جنس مذکر با 27 سال سن چه با داشتن شغل و درآمد و چه با نداشتن آن حقی از لحاظ قانونی به گردن پدرتان ندارید حتی اگر پدرتان به میل و تشخیص خود بخواهد میان فرزندان خود در زمان حیات خویش فرق و امتیازی قائل شود . هر کس اختیار قانونی مال خودش را دارد . موجب قانونی برای باقی ماندن شما با این سن و سال در منزل پدرتان و تحقیر بیشتر است . شرایط اقتصادی و معیشتی هر چند در کشور سخت و دشوار شده است اما با شرایط موجود هر فرد باید تلاش کند به تنهایی گلیم خود را از آب بیرون بکشد و نان بازوان خود را بخورد !

یک وکیل

بعد از کلمه تحقیر ، است به نیست اصلاح تایپی می شود .

یک وکیل

توضیح اینکه تشکیل زندگی مستقل در روستا یا بخش یا شهرستان به مراتب کم هزینه تر از مراکز استان یا پایتخت است و امکان تأمین مخارج زندگی از طریق کار کشاورزی و دامپروری یا کارگری در این حوزه در روستاها شرایطش فراهم تر است .