مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام

سلام وقت بخیر. بنده با کلی خواهش همسرم رو راضی کردم اسم پسر دوسالمون رو تغییر بده ایشون بعد دوسال راضی شدن و برایش دوباره شناسنامه جدید با اسم جدید گرفتیم ... هنوز سه ماه نگذشته همسرم میگه من پشیمون شدم و میخواد دوباره دادخواست بده و اسم پسرمو همون اسم قبلیش بزارن...آیا این کار همسرم شدنی هست؟ لطفا بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست به دادگاه حقوقی بدهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ثبت احوال اصولا درچنین مواردی درخواست را رد خواهد کرد. از طریق دادگاه بایداقدام شود ک در این صورت نیز دلیل موجه از ایشان خواهد خواست