مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

باسلام. دخترم سه ساله هست اسمش و کتایون گذاشته ام ولی اکنون میخواهم به فاطمه عسل تغییر نام بدهم امکانش هست لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
اکنون توصیه نمی‌شود بگذارید بعد از18سالگی خود آگاهانه اقدام نماید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام برای خواسته تان از طریق اداره ثبت ، اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید در اداره ثبت درخواست
بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید در صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به ثبت احوال مراجعه کنید ولی کتایون اسم خیلی خوبیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت شرایطی امکانش هست ولی هر فردی فقط یکبار میتواند اسم خود را عوض کند پس این حق را برای فرزند خود حفظ کنید