مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام پسرم2ماه و 15 روزشه...اسمشو علی گذاشته بودیم ولی همه دارن مسخره میکنن ومیگن چرا علی گذاشتی خیلی سادس...من افسردگی گرفتم میتونم اسمشو از علی به علیسان تغییر بدم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام اولا مسخره کردن ندارد. دوما از طریق ثبت احوال میتوانید اقدام کنید و در صورت مخالفت به دادگاه به طرفیت ثبت احوال دادخواست دهید اما دلیل بایدمحکمه پسند باشد والا هر اسمی را می توانند مسخره کنند!

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام هیچ اسمی به زیبایی اسم علی نیست.اما میتوانید به دفتر پیشخوان خدمات ثبت احوال مراجعه کنید اما تغییر اسم ائمه سخت وبعید است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با سلام از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود روش مختلفی دارد در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید دلیل محکم و قانونی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله پدرشان اقدام کند و از دادگاه اقدام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید باعلت موجه از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت احوال میتوانید اقدام کنید و در صورت مخالفت به دادگاه به طرفیت ثبت احوال دادخواست دهید اما دلیل بایدمحکمه پسند باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید