مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

سلام خدمت بزرگواران،
ما 8 نفر هستیم که زمین مشاع داریم ( هشت قطعه دو هکتاری) و از امور اراضی سال 1379 واگذار شده،که همگی تقریبا 20 سال هست که باغ احداث شده، چطور میشه برای دو یا سه سهم آن اقدام به گرفتن سند کرد؟ کلا همراه کردن همه اعضا کاربسیار دشواری هست الان میخوایم همون دو سه نفره که حاضر هستند اقدام کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر سایت دادراه بهتر است که اینگونه گفت که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن نیز مربوط به زمین و املاک و کلا اموال غیر منقول میشود اینطور نیست که صرف سوال پرسیدن کوتاه و ساده موجب ایجاد راه حل شود چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی مخصوصا پرونده ملکی نباید سهل انگاری کرد به این علت که ممکن است اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر اصحاب دعوی تمام بشه . با توجه مطالبی که قید شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین و مستدل باشد و بهتر است که بدانید درصورتی که دادخواست به طور دقیق و صحیح مطرح نشود یقین داشته باشید که در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .