مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر بزرگ به نوه دختر

سلام. من مادرم بعد از جدایی حقوق پدرشان که در تامین اجتماعی کار می کردند را میگرفتند و الان که مادرم فوت شدند آیا حقوق پدربزگم که تا قبل برای مادرم واریز می گردید به من که دختر مجردشون هستم تعلق خواهد گرفت یا خیر؟ متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مستمری پدربزرگ فقط در صورتی به نوه دختری تعلق خواهد گرفت که نوه از قبل تخت تکفل پدربزرگ بوده باشد و نوه فاقد شغل و فاقد حق بیمه باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مستمری پدربزرگ فقط در صورتی به نوه دختری تعلق خواهد گرفت که ‌نوه از قبل تحت تکفل پدربزرگ بوده باشد و نوه مجرد یا مطلقه باشد و بیکار و فاقد حق بیمه
باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر تعلق نمی گیرد
در صورتی که تحت تکفل پدر بزرگ باشید می توانید پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر اینکه پدربزرگ شما در زمان حیات شما را تحت تکفل قرار داده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر نوه از قبل تحت تکفل پدربزرگ بوده باشد و نوه فاقد شغل و فاقد حق بیمه باشند