مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ

من22سال دارم پدرم سال80فوت شد وپدربزرگ من ولی قهری من بود 15سال پیش فوت شدن مستمری تامین اجتماعی پدربزرگم رو میگرفت که پارسال فوت شد دختر هستم مجرد وفاقد شغل مستمری به من تعلق میگیره واینکه میگن تحت تکفل باشی به چه معنیه چون اون زمان پدر بزرگ من برای دفترچه برای من سوال کرد گفتن دفترچه به نوه نمیدیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که پدربزرگ شما ، شما را تحت تکفل بیمه خودش قرار داده باشد تا از مزایای آن استفاده کنید قانونا یعنی تحت تکفل ایشان بوده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که از قبل به کفالت پدر بزرگ قرار گرفته باشید امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود از طریق بیمه اقدام شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تامین دلیل از شورا و استشهاد محلی اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدربزرگتان به عنوان ولی قهری شما را تحت پوشش بیمه خود قرار داده باشد میتوانید مستمری بگیر وی باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حقوق پدر را میتونی بگیری ولی برای حقوق پدر بزرگ بابد قبل از مرگ وی تحت تکفل وی قرار می گرفتی ولی با این حال درخواست بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صندوق بازنشستگی مربوطه مراجعه کنید