مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. 4 ساله ازدواج کردم. شاغل هستم. اما شوهر بیکار و بدون درآمد و بدون مسکن و ماشین به بهونه کار استان دیگه میره ولی درآمد خاصی نداره بعضی ماهها هیچ پولی نداره همیشه از من پول گرفته حتی پول شارژ تلفن. بهش پول بدم خوبم اگه ندم میگه طلاق. خودم پولامو جمع کردم ماشین خریدم. اذیت میکرد که کارت بانکیت دست من باشه ماشینت به اسم من باشه. چندین بار کتک زده. دستمو شکست شکایت کردم پزشکی قانونی تایید شد دادخواست طلاق دادم. بعد از کتک کاری آخرش داد زد دیگه حق نداری برگردی. همه همسایه ها جمع شده بودن ولی کسی حاضر نیس شهادت بده. 6 ماهه خونه بابام هستم. دختر 14 ماهه دارم.6 ماه از منو دخترم خبر نگرفته حتی یه زنگ یه پیام. دوران زندگی نه پولی بهم میداد نه چیزی برام میخرید. حتی برا دخترم. تمام هزینه های بارداری، زایمان، بچه همه با من بود و هست. بعد از 6 ماه ازم شکایت کرده که نمیزاره دخترمو ببینم. آیا دادگاه به نفع من رای میدهد یا مرد؟ دخترم ببینه اونو نخواهد شناخت. دخترم در مواجه با مردها گریه میکنه در حد کبود شدن . آیا با این وضعیت باز دادگاه اجازه میدهد دخترمو یکی دو روز ببره پیش خودش؟ آیا بعد از 7 سالگی باز دخترمو بهش میدن؟ نمیشه برای همیشه حضانت با مادر باشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پدر حق ملاقات دارد. با توجه به کوچک و شیر خوار بودن فرزند شما ، ساعات ملاقات کم خواهد بود.
حضانت فرزند تا 7 سالگی باشماست و لی بعد از آن با پدر است.
می تولنید دادخواست نفقه فرزند بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما میتوانید در خصوص حقوق مالی خود اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید در خصوص حقوق مالی خود اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر حضانت دختر تا 7 سالگی با مادر خواهد بود ولی چون نوزاد است پدر میتواند هفته ای چند ساعت نوزاد را ببیند
شما میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق زوجه و اولاد را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم قطعی ، اگر زوج تا شش ماه از ابلاغ ، نفقه را پرداخت ننماید زوجه حق طلاق خواهد داشت و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت تا 7 سالگی با مادر است می توانید نفقه خود و فرزند را دریافت نمایید از بابت ترک انفاق شکایت کنید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

حضانت تا 7 سالگی با مادر است می توانید نفقه خود و فرزند را دریافت نمایید از بابت ترک انفاق شکایت کنید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

با شرایطی میتوانید اجازه ملاقات به او ندهید
البته از 7 تا 9 سال پیش پدر ( در صورت صلاحیت)خواهد ماند بعد از 9 اختیار با دخترتونه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر حضانت دختر تا 7 سالگی با مادر خواهد بود ولی چون نوزاد است پدر میتواند هفته ای چند ساعت نوزاد را ببیند شما میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق زوجه و اولاد را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم قطعی ، اگر زوج تا شش ماه از ابلاغ ، نفقه را پرداخت ننماید زوجه حق طلاق خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت شکستگن دست باید شکایت را پیگیری کنید اگر همسایه ها شهادت نمی دهند راه های دیگری نیز برای اثبات وجود دارد