مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق توسط نوه

سلام من 35سالمه ازدواج نکردم با مادرم زندگی میکنم و خودم حقوقی ندارم پدرم سی سال هست که مفقود شده دادگاه به من نامه امین داده وامین پدرم هستم .پدرپدرم هم فوت شده وحقوق داشته آیا من میتونم از حقوق پدربزرگم استفاده کنم البته مادربزرگم هست والان داره حقوق شوهرشو میگیره...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحت تکفل پدر بزرگ باشید می توانید در غیر اینصورت نمی توانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امین پدرت که شدی یعنی اموالی داره که امینش هستید، حالا بروید ودرخواست صدور حکم موت فرضی بدهید و اموالش را تقسیم کنید بعد از آن می توانید از حقوق پدر بزرگ پدری استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ باشید می توانید در غیر اینصورت نمی توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ باشید می توانید در غیر اینصورت نمی توانید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر تحت تکفل پدربزرگ باشید میتوانید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

طبق ایین نامه اخیر نوه با داشتن شرایطی میتواند از حقوق پدر بزرگ بهره مند شوید ک احتمالا ب میزان 25 درصد حقوق می باشد. ضمنا شمامیتوانید پیگیر حکم موت فرضی پدرتان شوید و نسبت ب تقسیم اموال ایشان اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر نوه دختری فاقد شغل باشد و حق بیمه پرداخت ننماید و تحت تکفل پدربزرگ هم باشد 25 درصد از مستمری پدر بزرگ به نوه دختری تعلق خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل بوده باشید دختر مجرد و فاقد شغل می توانید مستمری را برقرار نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حکم موت فرضی پدرتان رابگیرید