مشاوره حقوقی رایگان - اقامه دعوا کلاهبرداری

باسلام برادر من زمینی به متراژ370مترخریده هست که صدمتری قطعی 270مترمشاع هست 179متر از این زمین رو خدا نه ساخته وچند سال زندگی کرده بود داخل منزل برادر من فوت کرده و بعد فوت اون شخصی اومده از فروشنده قولنامه دیگه گرفته و270متر رو سند زده بنده شکایت کردم ولی دادگاه سند ایشون رو باطل نکرده از اونجایی که قولنامه اون شخص هم بعد فوت برادر من هست ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشاوره حضوری با مطالعه اسناد به این صورت قابل مشاوره نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات شما کافی نیست مدارک نیاز به بررسی دارند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید از جزئیات موضوع مطلع شد توضیحات شما مبهم است لذا مجدداً سوال را ثبت نمایید و یا از طریق هماهنگی با وکیل مشاوره بگیرید

یک وکیل

با سلام
لطفا مشاوره تلفنی داشته باشید با یکی از همکاران

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

دادخواست شما اشتباه بوده
به همین دلیل رد شده
توضیحات تکملی راهگشای مشاوره بهتر خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام توضیحات شما کافی نیست مدارک نیاز به بررسی دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به توضیح بیشتری می باشد