مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو چند لکه رنگ به جای یک گلگیر رنگ

سلام حدود یک ماهه و نیم پیش یه پرشیا خریدم که فروشنده آن را یه گلگیر رنگ اعلام کرد که تنظیم سند هم شد و بعد از چند روز متوجه شدم چند لکه رنگ است که از طریق شورای حل اختلاف شکایت از فروشنده که طبق قولنامه اعلام کرده بود یه گلگیر رنگ است کارشناس افت قیمتش را محاسبه کرد فروشنده خود را برادر صاحب سند اعلام کرده و مشخصات خود را اشتباها به اسم برادر او نوشته که اصلا نسبتی با او ندارد ولی خط و امضای قولنامه ماله خودش است آیا به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام بنده یه دستگاه پرشیا مدل 92 خریده ام که مطابق با قولنامه یه گلگیر رنگ مابقی بدون رنگ میباشد که بعد از تنظیم سند متوجه شدم که خودرو چند لکه رنگ میباشد که متاسفانه فروشنده فریبم داده وبعد در شورای حل اختلاف شکایت ویتامین دلیل وبانظریه کارشناس ثابت گردید و که فروشنده از روی حیله اسم مشخصات هویتی خود را اشتباه قصار نوشته وخود را برادر صاحب سند اعلام کرده که حقیقت نداشته که طبق رای قاضی صاحب سند از جرم مبرا فروشنده محکوم به پرداخت گردیده وا زان جا که مشخصات هویتی جعلی به اسم شخص دیگری است پرونده پیچ در پیچ شده و خط و نوشته امضا قولنامه مال آن شخص است ولی مشخصات هویتشی اشتباه است آیا پرونده بنده باش دایی فوق ورای صادره قاضی شورا به نتیجه میرسد در ضمن اطلاعات هویتی اصلی فرد دو روز است که در دست این جانب شامل اسم وفامیل بدون ادرس و کد ملی تصویر شخص از طریق ای دی تلگرام خواهشمند است در اسرع وقت توسط وکیلان مجرب پاسخ داده شود ممنون از عوامل سایت دادراه

یک وکیل

با سلام معامله فضولی است و اگر توسط صاحب سند تنفیذ شود معتبر بوده و در غیر اینصورت از ابتدا باطل است.البته استفاده از اسناد سجلی دیگران نیز جرم است که می توانید در این خصوص در دادسرا طرح شکایت کنید.

یک وکیل

با همکار محترم هم نظر هستم