مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام من در سال 61 زمینی در روستا خریدم و 3 متر کوچه گذاشتم و بقیه رو خونه ساختم چند تا همسایه هم درهاشون رو به کوچه باز کردند الان طرح هادی اومده کوچه 6 متری بشه ایا منم باید دوباره عقب نشینی کنم یا نه باید همسایه های روبرو 3 متر عقب نشینی کنند تا کوچه بشه 6 متر قانون چیه ممنونم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام شما با ارایه مبایعه نامه واثبات اینکه جهت کوچه اززمین کسرکردید نیازی به کم کردن زمین خود ندارید حتی اگر کم هم نکرده بودید چون ملک راساخته اید اجباری نبود