مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حقوق مستمری پدر برای فرزند ذکور از کار افتاده کلی برقرار گردد

احتراما برادر من از کار افتاده کلی طبق نظر مستند سه پزشک میباشد.پدرم بعد از برقراری مستمری در سال 1385فوت نمود.الان که به تامین اجتماعی مراجعه می‌کنیم تا برادرم را در کمیسیون پزشکی شرکت کند ومدارک از کار افتادگی هم داریم .
سازمان تامین اجتماعی میگویند شما باید مدرکی پزشکی بیمار بودن برادرتان در زمان فوت پدرتان در سال 85 ارائه کنید.
1-ما از این قانون اطلاع نداشتیم.
2-فقط یک نسخه فتوکپی شش ماه بعد از فوت پدرمان را پیدا کردیم.
حالا چکار کنیم.تا برادرمان که از کارافتاده کلی میباشد حقوق مستمری پدر برای او برقرار گردد.
آیا میشود علیه سازمان تامین اجتماعی طرح شکایت کرد.؟