مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

با سلام
حدود 6 ساله در اداره اوقاف کار میکردم و نیروی قراردادی بودم که به طور یک طرفه بنده را اخراج کردن و شکایت کردم و اداره کار بهم حکم بازگشت به کار دادن.
آیا بنده میتوانم به دیوان شکایت کنم و تقاضای تبدیل وضعیت استخدامی از قراردادی به پیمانی یا کار معین بشوم.
خواهشن راهنماییم کنید اگر تبصره یا ماده دارد بفرمایید.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " خیر . در فرض سوال بازگشت کارتان به موجب رای مراجع حل اختلاف کار احتمالا به دلیل فسخ یکطرفه قرارداد کار از طرف کارفرما و باقی بودن مدت قرارداد تا تاریخ انقضاء است و پس از اتمام مدت قرارداد کار ، چنانچه کارفرما قرارداد شما را تمدید ننماید متاسفانه باید با کارگاه مزبور خداحافظی نمائید . رابطه کاری شما با کارگاه مزبور مشمول قانون کار است و کارگاه محل خدمت شما مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و یا دستگاههای اجرائی مشمول صلاحیت شکایت دیوان نیست که بخواهید در دیوان به دلیل تضییع حقوق استخدامی (بند 3 از ماده 10 ق.ت و آ.د.د.ا.ع) طرح شکایت نمائید . ضمن اینکه نوع قرارداد کار شما مدت موقت است و طبق قانون کار و آراء وحدت رویه دیوان ، قابلیت تبدیل به قرارداد دائمی (رسمی) را ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قرارداد شما باید مطالع شود تا دید مشمول قرارداد دایم قانون کار می شوید یا نه
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید