مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

یکی از اقوام بنده به من مراجعه کردند و گفتن چون نمیتونم مبلغ چک رو بنویسم از من خواست تا چند فقره چک رو فقط مبلغ و تاریخشو بنویسم و من هم انجام دادم ولی چک امضا داشت و من فقط مبلغو و تاریخ رو نوشتم و خودش هم پشت چکو امضا کرد
حالا چک رو به کسی که داده پاس نشده و چک سرقتی است و اون فرد که از من خواسته بود مبلغو بنویسمو جلب کردن و تو دادگاه گفته چک رو از من گرفته
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم اثبات کنم من فقط چک رو نوشتم حتی امضاش رو هم من نکردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید