مشاوره حقوقی رایگان - توقف توقیف اموال

سلام خدمت بزرگان
دسته چک بنده سرقت شده و سارق دستگیره و مراحل دادگاه دادنامه صادر و ب تجدیدنظر رفته. و سارق اقدام ب نوشتن ی فقره چک ب مبلغ84میلیون و خرجش کرد.طرفی که چک الان دستشه سال99چک برگشت زده و بعدازنزدیک دوسال اقدام ب شکایت و توقیف اموال بنده کرده و هرچی اعتراض زدم و مدارک سرقت بردم اقای قاضی راضی نشده وحساب بانکیم که کارمندم و حقوقما واریز میکنن و مسدود کرده. و از زندگی منو انداخته. چطور میتونم توقف توقیف اموال بگیرم و حسابما باز کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر هنوز رای قاضی دادگاه بدوی موعد اعتراض دارد اعتراض زنید تا برود تجدید نظر

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام برای بررسی دقیق تر مشاوره تلفنی دریافت کنید.اگه حکم قطعی شده امکان رفع توقیف نیست باید به سارق مراجعه کنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که در مورد سرقت چک ، حکم قطعی صادر نشده باشد امکان رفع توقیف از حساب وجود ندارد
ابتدا باید در مورد سرقت ، حکم قطعی صادر بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تکلیف مشخص شود و رضایت شاکی جلب شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه حکم سرقت دادخواست بدهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از دادگاه تقاضای صدور قرار اناطه به پرونده کیفری را درخواست نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به مطالعه پرونده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید ابتدا در خصوص چک می بایست رای قطعی صادر شود و بعد از آن برای رفع توقیف حساب اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درخواست تامین خواسته دهید یا دستور موقت بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
مراحل دادرسی باید طی شود . در صورت صدور رأی محکومیت برای سارق و اثبات سرقت دسته چک امکان رفع توقیف وجود دارد . البته پرونده نیاز به بررسی دارد که آیا بعد از سرقت دسته چک شما به بانک اطلاع داده اید یا خیر ؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا دوتا پرونده را مطالعه کند و اقدام لازم را به عمل اورد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به محض سرقت باید به بانک اطلاع می دادید تا درگیر مشکلات ثانویه نشوید
لیکن اگر در خصوص دعوی چک که اعلام کرده اید رای قطعی صادر شده یک لایحه حقوقی خوب ارائه نمایید به شعبه تا مورد رسیدگی واقع شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تا زمان قطعیت رای پرونده سرقت امکان رفع توقیف اموال نمی باشد ولیکن مستندات حساب حقوق خویش را ارایه و تقاضای، رفع مسدودی حساب حقوق و توقیف یک چهارم حقوق از محل کار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رای سرقت قطعی شود و بر اساس آن بتوان دفاع کرد