مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

شخصی به من چک خرج کرده منم به یکی دیگه خرج کردم حالا چک سرقتی در امده صاحب چک از من شکایت سرقت کرده ولی من شاهد دارم که چک رو چه کسی بهم خرج کرده چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
اعلام مفقودی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دادگاه عدم آگاهی خود را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در شعبه دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با شاهد بتوانید عدم سوء نیت خود را ثابت کنید قرار منع تعقیب صادر می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ با شرایطی که توصیف کردید ، عنصر معنوی دچار خدشه شده است و شما با عدم وجود سوء نیت ، اتهام انتسابی از شما رفع خواهد شد و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است شما می بایست اثبات نمایید دارنده چک بدون سونیت می باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادرسی اثبات نمایید که چک را از شخص دیگری گرفته اید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دادگاه اعلام نمایید که از چه کسی چک را گرفته اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر شما شاهد دارید که چک به چه کسی خرج شده است، می‌توانید این موضوع را در دادگاه به عنوان دفاع خود مطرح کنید. در این صورت، باید با داشتن مدارک و شواهدی که از خرج کردن چک توسط دیگر شخصان دارید، به دادگاه مراجعه کنید و موضوع را توضیح دهید. در صورتی که شاهدان دیگری نیز در این مورد وجود داشته باشند، می‌توانید آنها را به‌عنوان شواهدی در دادگاه ارائه کنید. همچنین، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا بهتر بفهمید چه دلایل و شواهدی برای دفاعلیت شما در خرج کردن چک وجود دارد و چه گزینه‌هایی در این مورد برای شما قابل استفاده است.

لازم به ذکر است که استفاده از چک سرقتی در قوانین ایران جرم محسوب می‌شود و ممکن است در صورت تایید این موضوع توسط دادگاه، شما مسئولیت جرمی را بر عهده بگیرید. به همین دلیل، بهتر است با داشتن اطلاعات کافی و بهره‌گیری از خدمات یک وکیل، این موضوع را پیگیری کنید.