مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

چک برای معامله زمین دست یک نفر دادم معامله فسخ شد بارضایت طرفین ولی متاسفانه چک پس نگرفتم دو سال بعد شخص سومی چک رو برگه کردند بعد از شکایت در دادگاه طرف معامله گفتند که چک رو ازشون دزدیدن در کمال تعجب قاضی حکم به پرداخت مبلغ چک خسارت دیر کرد دادن در صورتی که قولنامه ومشاور املاک وشاهد همگی در دادگاه شهادت دادند به اینکه چک بابت معامله داده شده .الان پرونده فرستادم تجدید نظر استان .با علم شما چگونه میتونم این بی عدالتی رو به قاضی تجدید نظر ثابت کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک دارای وصف تجریدی است یعنی در برابر دارنده نمیشه استناد به فسخ و یا ابطال معامله کنید ولی شما باید وجه چمران بدهید و بعد آنرا از فروشنده مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهراً تجدیدنظر خواهی کردید حالا میخواهید مشورت بگیرید و تازه معلوم نیست چی نوشتید مستندات شما چی بوده ،تصور میکنم به نحوی دیگر هم سوال کردید و من پاسخ دادم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما قضات محترم دادگاه به صورت اصولی و با در نظر گرفتن حق تصمیم می‌گیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون چک سند تجاری است و صادر کننده چک مکلف است که مبلغ چک را پرداخت نماید
و شما باید شکوائیه سرقت چک را مطرح نمایید و در مرجع قضایی کیفری سرقت چک اثبات گردد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

در صورت تشکیل جلسه دفاعیات خود را مطرح کنید از وکلای دادگستری استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه تخصصی با همکاری یک وکیل تنظیم‌ نمائید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام منتظر تصمیم دادگاه تجدیدنظر باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است این مورد از مواردی نیست که بدون حضور وکیل کاربلد شما را به نتیجه برساند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال قبلا ارائه شده و اضافه می گردد شما هم می توانید علیه کسی که ادعای سرقت کرده خیانت در امانت مطرح نمایید مگر ایشان بتواند سرقت را ثابت نماید که ظاهرا نتوانسته سرقت را ثابت نماید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست نسبت به شکایت کیفری خیانت در امانت اقدام نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

چه خوب است اگر دارنده اصلی چک(طرف معامله شما) در محاکم کیفری شکایتی مبنی بر سرقت علیه دارنده فعلی چک مطرح نماید.به همکاران وکیل شهرتان به صورت حضوری مراجعه نمایید تا قبل از صدور حکم از مرجع تجدید بهترین تصمیم برای پرونده شما اتخاذ سود چرا که اگر رای مرجع تجدید صادر شود دیگر نمیتوان کاری کرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

چون منشأ دینی وجود ندارد قطعاً با داشتن دلایل محکمه پسند دادگاه تجدیدنظر رسیدگی شایسته را اعمال خواهد نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به طور کلی، برای اثبات اینکه چک برای معامله زمین داده شده بود، شما می‌توانید از قولنامه معامله، مشاور املاک و شاهدان استفاده کنید. همچنین، می‌توانید در این مورد شواهد و مدارکی که نشان دهنده اینکه شما چک را به صورت غیرقانونی در اختیار شخص دیگری قرار نداده‌اید، ارائه دهید.