مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف یا عفو رهبری جریمه نقدی تعزیرات

سلام خسته نباشید
بنده رو با بار قاچاق (کالا .. شیرآلات صنعتی) گرفتن و 240 میلیون تومان جریمه نقدی کردن میخواستم بدونم عفو رهبری و یا تخفیف شامل من میشه! سابقه کیفری ندارم و توان پرداخت رو هم ندارم ! برای درخواست عفو چکار باید بکنم! سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب قاضی ناظر زندان و یا مسئولین زندان درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست عفو موردی را به اجرای احکام مطرح نمایید تا بررسی گردد و ..
بعد از قطعی شده رای ، شما باید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت پذیرفته شدن اعسار ، محکوم به قسطی بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اجرای احکام اقدام نمایید همچنین می توانید اعسار دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق قاضی محترم زندان پیگیر شوید