مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساطی مهریه در صورت داشتن جواز کسب

با سلام . همسرم مهریه ش رو به اجرا گذاشته و صد سکه مهریه ش هست . با توجه به اینکه چیزی به نام من نیست و مالی ندارم آیا میتنه روی جواز کسب من رای بگیره ؟ شنیدم که به تازگی قضات محترم اگر جواز کسب داشته باشید شما رو بدون در نظر گرفتن حجم کار و درآمد و گردش بانک تاجر محسوب میکنن و این مانع از اعسار مهریه س . آیا این صحت داره ؟ من که کل گردش سال مغازه م به 500 میلیون نمیرسه چطور باید مهریه ی بالای یک میلیارد رو به زعم تاجر بودنم پرداخت کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر فقط تجار نمی توانند تقاضای اعسار دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر فقط تجار نمی توانند تقاضای اعسار دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر فقط تجار نمی توانند تقاضای اعسار دهند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر فقط تجار نمی توانند تقاضای اعسار دهند