مشاوره حقوقی رایگان - چالش‌های پرداخت اقساط مهریه

با سلام و احترام؛

1- سررسید اولین قسط مهریه زوجه، باید به چه صورت پرداخت شود؟ آیا نیازمند ابلاغیه است؟ یا خودمان باید سر موقع پرداخت کنیم؟

2- برای پرداخت ابتدا باید به کجا مراجعه کرد؟ دفتر ازدواج و طلاق و یا مستقیم اداره ثبت؟ معادل قیمت سکه باید واریز شود؟

3- در صورت عدم پرداخت آن تا یک الی دو ماه از موعد سررسید، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ همان ابتدا حکم جلب صادر می‌شود؟ یا در فرایندی مشابهِ شکایاتِ معمول، ابتدا به شورای حل اختلاف و سپس به دادگاه ارجاع داده می‌شود؟

4- آیا می‌توان برای پرداخت اقساط مهریه به یکی از اعضای خانواده وکالت داد؟

5- در صورت توافق طرفین بر روی پرداخت دفعی تعدادی سکه و بخشیدن باقی آن، آیا ثبت این توافق در دفترخانه کافی است یا باید به تایید دادگاه هم برسد؟

با سپاس فراوان از وکلا و کارشناسان عزیز.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید