مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

مادرم برای ملک و خانه پدری که داشتیم بعد از شهید شدن پدرم همه بچه ها دو پسر و دو دختر ..به مادرم در سال 76 وکالت تام والاختیار دادیم و بعد از گذشت 20 سال مادرم طبق یک مبایعه نامه در بنگاه با دو شاهد و رعایت قوانین در مورخه 96.2.25 به بنده که پسرش باشم فروخته که قرار بود تا شش ماه یعنی تا برج ابان ماه سند را به نام بنده زده شود اما از بخت بد من مادرم در مورخه 96.3.26 فوت کردند. حال دو خواهر بنده این معامله را قبول ندارند که بیایند سند را به نامم بزنند و از طرفی بر علیه بنده شکایت کردند. اگر امکان دارد حکم حقوقی این معامله را برایم بازگو بفرمایید که ایا من میتوانم از راه دیگه سند را به نامم بزنم یا اصلا شکایت آنان تاثیر در معامله خواهد گذاشت. از همه زحمت کشان تشکر میکنم و دست تک تک شما را میبوسم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. چنانچه بیع انجام گرفته شرایط اساسی صحت معاملات را داشته باشد معامله شما مشکلی نداشته و باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت خواهرها و برادرتان با ارائه مبایعه نامه, گواهی فوت و حصر وراثت تقدیم دادگاه نمایید.

یک وکیل

سلام" بهتر است مبایعه نامه شما توسط وکیل و مشاور حقوقی ملاحظه و مطالعه شود تا پاسخ اطمینان بخش و قاطعی بتوان به سؤال مطروحه ارائه داد . با این حال چنانچه خدشه ای از لحاظ قانونی به معامله شما وارد نباشد ، مبایعه نامه مذکور دارای اعتبار قانونی بوده و می توانید به طرفیت وراث دیگر با اخذ گواهی انحصار وراثت و ضمیمه نمودن آن به دادخواست ، تقاضای الزام وراث قانونی را به تنظیم سند رسمی به قائم مقامی از فروشنده را از دادگاه صالح بخواهید . در مورد علت شکایت و نوع طرح دعوی یا شکایت خواهرانتان از شما توضیحی ارائه نشده است تا پاسخ داده شود .