مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط پدر

سلام وقتتون بخیر
من 18 سالمه یه خواهر دارم که سه سال از من کوچک تره
پدرم 58 سالشه و مادرم 48 سالشه
پدرم هم جنس بازه
خانواده ی پدرم از این موضوع کاملا خبر دارن پدر من قبل از اینکه با مادرم ازدواج کنه با دو تا خانم دیگه ازدواج کرده بوده و چون اون دوتا خانم متوجه شدن که پدرم هم جنس بازه ازش جدا شدن و مادر من زن سوم پدرم هستن
پدر من از همون جوانی هم رفتار عادی نداشتن و مادر بزرگ من برای اینکه به بقیه نشون بده پدر من هم مثل بقیه عادیه و مشکلی نداره با صحنه سازی و خوب جلوه دادن خودشون کاری کردن که مادرم با پدرم ازدواج کنه
پدرم کلا آدم نرمالی نیست خیلی خسیسه و اصلا برای هیچ چیزی پول نمی‌ده و اگه هم بده با هزار تا بدبختی و سوال جواب میده و تازه فکر می‌کنه وای چقدر خرج می‌کنه برای ما درآمد زیادی داره و وضع مالی مون خیلی خوبه برای کسایی که میخواد باهاشون باشه خیلی خوب خرج می‌کنه و براشون کم‌ نمیزاره ولی برای بچه های خودش نه تازه به من میگی اگه کنکور دادی باید از اینجا بری و سر چیزای کوچیک هی تهدید میکنه و از بچگی من و خواهرم و مادرم رو کتک زده و همش دنبال اینکه ما رو از این خونه بیرون کنه. همش پشت تلفن حرفای بد میزنه و اصلا براش مهم نیست که ما میشنویم یا نه اینم بگم ما یه فیلم از رابطه ش با یه مرد داریم و از صفحه چتش با بقیه هم عکس و فیلم داریم و صدای ضبط شده ، میتونیم با اینا کاری میتونیم انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص رابطه جنسی می توانید به دادستان اطلاع دهید و موضوع را پیگیری کنید.
در خصوص اذیت و آزار می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت آزار و اذیت از او شکایت کنید و به عنوان مطلع جرم را به دادستان اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید بابت آزار و اذیت از او شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید بابت آزار و اذیت از او شکایت کنید و به عنوان مطلع جرم را به دادستان اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا