مشاوره حقوقی رایگان - ساخت جنس بی کیفیت

سلام،من چند وقت پیش یدونه وسیله سیستم صوتی ماشین ... به ارزش 1.5 میلیون به شخصی سفارش دادم تا بسازه،بعد اینکه رسید دستم و تست کردم زیر 1 دقیقه سوخت و دادم مجدد سیم پیچ رو درست کرد و دوباره بعد 1 هفته سوخت و الان جوابمو نمیده و دوتا از وسایلم که برای تعمیر داده بودم بهش دستشه و برام نمیفرسته
سوالم اینجاس میتونم ازش شکایت کنم؟
هم ضرر و جبران کنم و هم جنسمو پس بگیرم
چون یکی از دوستانمم ازش خرید کرده به اررش 6 میلیون تومان و کالایی که براش ساخت بسیار بسیار بی کیفیت و ضعیفه و اصلا ازش استفاده نکرده و جواب ایشونم نمیده
الان اگر دوستم شکایت کنه و من پشتش شکایت کنم به نتیجه میرسم؟
چون جنسی که دست من سوخته ولی عکسشو به هر کارشناسی نشون دادم گفتند که مشکل از سازنده بود
و اینکه باید برای چه چیزی شکایت کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله دادخواست مطالبه وجه دهید و تقاصای ارجاع به کارشناس نمایید. قبل از ان برای ایشان اطهارنامه نیز ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا تامین دلیل نمایید سمس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید دادخواست مناسب در این خصوص تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی در گزارش خود قید بشود و بعد دادخواست مطالبه ضرر و زیان را اقامه نمایید و